Idol-voittajan nolo kompurointi – putosi esiintymislavalta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositun American Idol -ohjelman kymmenennen tuotantokauden voittaja Scotty McCreery on jo kovaa vauhtia nousemassa kirkkaimpien kantrilaulajien joukkoon. Nuori tähti julkaisi Clear as Day -debyyttialbuminsa viime vuonna, ja sittemmin se on myynyt jo yli miljoona kappaletta.

Kuva: Twitter

Nyt 18-vuotias Scotty McCreery joutui noloon tilanteeseen New Yorkissa järjestetyllä keikallaan. Kantripoju nimittäin kompuroi esityksensä aikana ja putosi esiintymislavalta yleisön joukkoon. Hän ei kuitenkaan keskeyttänyt esitystään, vaan nousi nopeasti takaisin keikkalavalle ammattilaisen tavoin. Scotty julkaisi tapahtuneesta videon Twitter-blogissaan.

Scotty McCreery tuli kaikkien aikojen toiseksi nuorimmaksi American Idol -voittajaksi voitettuaan kilpailun toukokuussa 2011. Kuudennen tuotantokauden voittaja Jordin Sparks on edelleen nuorin kilpailun voittaja. Pohjois-Carolinassa syntyneen Scottyn on väitetty seurustelevan kilpailussa toiseksi sijoittuneen kantrineitokainen Lauren Alainan kanssa. Parivaljakko on kuitenkin tyrmännyt romanssihuhut ja kertonut olevansa vain hyviä ystäviä.