Tauskin lehdistötiedote julkaistiin uusiksi – virheitä vilisee edelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka laulaja Tauski julkaisi uuden levy-yhtiönsä kautta lehdistölle oman tiedotteensa, jossa oli kymmenittäin kirjoitusvirheitä. Tiedotteesta on muodostunut varsinainen nettihitti, ja hetki sitten siitä julkaistiin myös uusi korjattu versio.

– Noniin, nyt kun on aamupäivä hihitelty vedokselle, on aika laittaa jakoon siistitty laitos. Toivottavasti kielipoliisiksi tunnustautuvat eivät menettäneet yöuniaan ;) Tauski on ripeä ja hyvä, uuden tiedotteen aluksi todetaan.

Alkuperäisessä tiedotteessa oli nelisenkymmentä kirjoitusvirhettä, mutta korjattukaan versio ei saisi ihan täysiä pisteitä yläkoulun äidinkielen tunnilla.

Korjattu tiedote sellaisenaan:

Olen tänään tehnyt suurimman sopimuksen mitä olen saavuttanut koko urani aikana! Tuntuu kuin rakas isoveli olisi ollut kadoksissa 20 vuotta ja sitten se vaan kävelee levy-yhtiön käytävällä vastaan. Ile Vainio seisoo edessäni ja lyö olkapäälle sanoen että nyt alettiin poika hommiin ja heti! Ehdotin Ilkalle pientä vapaapainia kaikkien vuosien jälkeen ja sitten siirytään pöytään keskustelemaan! Olen taistellut suurimman osan näistä vuosista yksin ilman minkäänlaista levytyssopimusta ja aika ajoin se suuri palo tehdä musiikkia on sammunut sisälläni. Olen huomannut että kanavat eivät aukea kun yksin taistelen suurien virtojen viemänä ja monesti lopputulos on ollut se että niin paljon on musiikkia jäänyt julkaisematta!

Keikkatahti on ollut kaiken aikaa lujaa kyytiä ja nyt taakseni on kasattu 10 hengen viihderymä jonka kanssa kiertueet alkavat Naantalin Kaivohuoneelta 7.9. Yhteistyökumppaneina toimii myös Auraviihde Oy sekä Pop G ohjelmatoimistot.

Sovittiin että kun ollaan saatu hommat käyntiin, niin sen jälkeen lennetään veljen kanssa Turkin Alanyaan viettämään vapaaviikkoa, johon kuuluu muunmuassa villisikojen metsästyreissu ja siitähän johtaja Vainio innostui laukoen ”Perkele Tauski, se on meidän hommaa!”

Matkalla sopimusten allekirjoituksen jälkeen Turkuun vuodatin monta ilon ja helpoituksen kyyneltä, tämä on ollut todella suuri päivä!”

Alkuperäinen tiedote sellaisenaan:

Olen tänään tehnyt suurimman sopimksen mitä olen saavuttanut koko urani aikana! Tuntuu kuin rakas isoveli olisi ollut kadoksissa 20 vuotta ja sitten se vaan kävelee levyyhtiön käytävällä vastaan Ile Vainio seisoo edessäni ja lyö olkapäälle sanoen että nyt alettiin poika hommiin ja heti! Ehotin Ilkalle pientä vapaapainia kaikkien vuosien jälkeen ja sitten siirytään pöytään keskustelemaan! Olen taistellut suurimman osan näistä vuosista yksin ja osan nyt jo vuosia ilman minkäänlaista levytys sopimusta ja aina aika ajoin se suuri palo tehdä musiikkia on sammunut sisälläni kun olen huomannut että kanavat eivät aukea kun yksin taistelen suurien virtojen viemänä ja monesti lopputulos on ollut se että niin paljon on musiikkia jäänyt julkaisematta! keikkailu vauhti on ollut kaiken aikaa lujaa kyyti&au ml; ja nyt taakseni on kasattu 10 hengen viihderymä jonka kanssa kiertueet alkavat naantalin kaivohuoneelta 7.9 Yhteistykumppaneina toimii myös auraviihde oy sekä Pop G ohjelmatoimistot! Sovittiin että kun ollaan saatu hommat käyntiin, niin sen jälkeen lennetään veljen kanssa Turkin Alanyaan viettämään vapaaviikkoa, johon kuulluu muunmuossa villisikojen metsästyreissu ja siitähän Johtaja vainio innostui, laukoen perkele tauski se on meidän hommaa! Matkalla sopimusten allekirjoituksen jälkeen Turkuun vuodatin monta ilon ja hepoituksen kyyneltä, tämä on ollut todella suuri päivä!

Myös levy-yhtiö AXR Musicin tuotantopäällikkö Ilkka Vainio kommentoi taiteilija Tauski Peltosen kanssa tehtyä sopimusta.

– Miehellä on loistava ääni. Rakastettu ja vihattu taiteilija joka ei jätä ketään kylmäksi. Hän on särmikäs laulaja joka on jo jättänyt jälkensä Suomen viihdemusiikin historiaan, mutta matka jatkuu edelleen entistä kovempana, Vainio toteaa.