Tältä Austin Powersin Mini-Me näytää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten Big Brother -ohjelmassa muutama vuosi sitten hyvin menestynyt näyttelijä Verne Troyer on tullut tutuksi myös muiden muassa Auston Powers -elokuvien Mini-Me -roolistaan. Viime vuosina hänestä ei ole juuri tehty havaintoja viidelehdissä.

Maailman tunnetuin lyhytkasvuinen julkkis on nyt kuitenkin kuvattu pitkästä aikaa Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä. Verne Troyer ajeli sähkökäyttöisellä ajoneuvolla pitkin terminaalia ja päätyi lopulta paparazzien tähtäimiin.

Vuonna 2009 Playboy-malli Genevieve Gallen paljasti intiimejä yksityiskohtia hänen ja Troyerin seksielämästä.

– Olin yllättynyt, kun näin hänet ensimmäisen kerran alastomana. Odotin hänen olevan “paremmin varusteltu”, mutta hänen vartalonsa on pieni joka puolelta. Meidän piti olla luovia, mutta joogakokemusteni avulla sain hänet asentoihin, joissa saimme homman toimimaan, Genevieve kertoi News Of The World -lehdelle.