Doutzen Kroes pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Doutzen on nykyään yksi Victoria’s Secret -merkin enkeleistä ja hän synnytti taannoin Phyllon Joy -esikoispoikansa.

27-vuotias mallikaunotar lomailee pian puolentoista vuoden ikäisen poikansa Phyllonin ja Sunnery-aviomiehensä kanssa parhaillaan Miamissa. Kroes bongattiin jälleen kerran paikallisella uimarannalla nostattamassa jo valmiiksi kuumaa lämpötilaa kirkkaanvärisissä bikineissä.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.