Jennifer Nicole Lee lekotteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Trendi on siis kasvamaan päin, ja sen huomaa nykyisin myös paparazzikuvista.

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut samalla maailman seuratuimmaksi alan tähdeksi. Huimasti laihduttanut perheenäiti nauttii kuvaajilta saamastaan huomiosta ja mediatilan avulla hän on myynyt jo suuren määrän fitness-alaan liittyviä kirjojaan. Tällä kertaa Jennifer Nicole Lee kuvattiin pienissä bikineissä Miami Beachilla. Vihreät bikinit käytännössä paljastivat neitokaisen takapuolen kuvaajille.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.