Nicki Minaj pakotettiin tauolle musiikkimaailmasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeiden asuvalintojensa lisäksi rivoista kappaleistaan. Tähti kertoi vastikään Starships-kappaleensa musiikkivideon olevan liian härski televisiokatsojien nähtäväksi. Hän on ollut viime viikkojen aikana kiertueella Pohjois-Amerikassa.

Nyt 29-vuotias Nicki Minaj kertoi faneilleen, että hän joutuu lepuuttamaan ääntään viikkojen ajan. Räppärin mukaan lääkäri määräsi tähden kahdeksi viikoksi lomalle, jonka aikana neitokainen ei saa rasittaa lauluääntään.

– Lääkäri määräsi minut kahdeksi viikoksi laulutauolle, Nicki Minaj kirjoitti Twitter-blogissaan.

Naisräppäri haastoi äskettäin elokuvatuottaja Ellie Briggsin oikeuteen varkaudesta. Nicki Minaj väittää tuottajan varastaneen häneltä 100.000 dollaria, eli 85.000 euroa. Hän palkkasi miehen kuvaamaan räppärin Pound the Alarm -videon, mutta ohjaaja katosi rahojen kanssa ennen tuotannon alkamista.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.