Kuningas Pähkinä & Setä Tamu villitsivät Blockfesteillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkaneena viikonloppuna maan suosituimmat hiphop-artistit ja -yhtyeet kokoontuvat Tampereelle. Hetki sitten alkanut Blockfest käynnistyi vauhdikkaasti, kun yksi kesän kuumimmista parivaljakoista, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, nousi lavalle.

Kultabassolavalla esiintynyt duo on työstänyt yhdessä musiikkia jo 13 vuoden ajan, ja viimeistään tämä vuonna yhtye tuli kaiken kansan tietoisuuteen kesähitillä Tyttö sinä olet meritähti, jossa on mukana myös Stig Dogg. Yleisö villiintyi parivaljakon vauhdikkaista hitistä, joista ei energiaa ja pikkutuhmia sanoituksia puuttunut.

Keikan ylivoimainen suosikkikappale oli odotetusti Meritähti, mutta myös Boom City piiskasi monituhatpäisen yleisön villiin yhteislauluun. Myös Setä Tamun soolokappale Jos sä joskus päädyt Berliiniin sai suuren suosion.