Älä lähesty Lady Gagaa Helsingissä – tai sinulle voi käydä näin köpelösti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistunut uuden levynsä julkaisuun ja siinä sivussa onnistunut suututtamaan eläinsuojeluyhdistys PETA:n turkiksillaan.

Pian Helsingissäkin nähtävä Lady Gaga esiintyi äskettäin Romaniassa, jossa videolle ikuistui hänen henkivartijaansa ja turhan innokasta fania koskeva välikohtaus. Yleensä faniensa läsnäollessa rauhallinen Lady Gaga säikähti, kun ilmeisesti nimikirjoitusta metsästävä mies syöksyi häntä päin hotellin ovilta.

Kuva: Twitter

Tähden henkivartijan ilmekään ei värähtänyt hänen teilatessa miehen maahan, ja tilanteesta hämmentyneen oloinen laulaja pääsi poistumaan hotellin aulasta rauhassa. Jos siis suunnittelet Lady Gagan tapaamista tähden tulevalla Helsingin keikalla, suosittelemme sinun yrittävän hieman rauhallisempaa lähestymistapaa.

Kuva: Twitter

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.