Uskoisitko tätä nakuilua kenkämainokseksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjällä riittää tunnetusti myös naiskauneutta, ja taannoin maan kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi äänestettiin huippumalli Natalia Vodianova. Sittemmin Natalia osallistui jalkapallo-otteluun pelaajana ja häntä nimitettiin leikkisästi maailman seksikkäimmäksi jalkapalloilijaksi.

Nyt Vodianova nähdään kuitenkin poseeraamassa mallina. Hän yllätti monet mainostamalla kenkämerkin tuotteita lähes alastomana, vain pienet alushousut yllään. Kyseessä on Stuart Weitzmanin uuden kenkämalliston kampanja.

30-vuotias venäläinen supermalli Natalia Vodianova sai taannoin kritiikkiä saapuessaan Harper’s Bazaar -lehden gaalailtaan kultaisessa asussa. Hän paljasti nimittäin hameensa halkiosta karvaiset säärensä. Natalia Vodianova sai gaalassa kunnianosoituksen varainkeruustaan lasten leikkipuistojen rakentamiseen Venäjällä ja nykyisessä kotimaassaan Iso-Britanniassa. Hän tekee myös työtä kansainvälisessä kampanjassa, jolla halutaan lisätä tietoa kuuroudesta. Vodianova on nykyään myös ruotsalaisen Oriflamen hajuveden mainoskasvo.