Petri Nygård takahuonepuuhistaan Staralle: ”Aina ei kerkeä n**simaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin artisteihin ja ahkerimpiin keikkailijoihin lukeutuva räppäri Petri Nygård nousee tänään esiintymislavalle Tampereella. Hittiartisti kertoi äskettäin Staran haastattelussa, että hänen legendaariseen keikkabussiinsa on yhä edelleen tunkua keikkapaikoilla.

– Kyllä bäkkärille on tunkua ja bussiin. Meidän upea bussi on näyttävä. Ei sielläkään ole v**tu mitään ihmeellistä siellä bussissa, mutta silti kaikki jostain syystä haluaa sinne. Tunkua bussiin on edelleen, että mikään ei ole sillai muuttunut, Petri Nygård kertoi.

Monet bändärit haluavat bussiin, backstagelle ja hotellihuoneeseen seksin toivossa, mutta kiireisellä artistilla ei ole aina aikaa sellaisiin puuhiin.

– Niin kuin mä olen sanonut, niin aina ei kerkeä nussimaan, että siinä mennään vähän fiiliksen ja aikataulujen mukaan. Tää on aika kiireistä tällainen kesä. 20 festaria, niin pitää olla jo toisessa paikassa muutamassa tunnissa.

Petri Nygård tänään perjantaina Blockfesteillä kello 22.00 alkaen.