Poliisin huumeratsia yllätti suomiräppärit Turussa – mitään ei löytynyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonlopulla Turun Aurajokirannassa juhlittiin Aurafestiä. Yleisesti maailmalla yhdistetään tiettyihin räppäreihin myös huumeiden käyttö, sillä esimerkiksi räppäri Snoop Dogg on kärähtänyt huumausaineista jo useammankin kerran.

Turussa nähtiin erikoinen tapahtuma, kun joukko poliiseja ratsasi huumekoiran kanssa artistien tiloja. Juhlat olivat ylimmillään myös tapahtuman backstagella, jonne jokaiselle artistille oli rakennettu oma paviljonkiteltta. Teltoissa oli tarjolla virvokkeita, hedelmiä, pikkusuolaista ja alkoholijuomia.

Kesken juhlinnan alueelle säntäsi viisi tuimailmeistä siviiliasuista poliisia huumekoiransa kanssa. Poliisit kiersivät kaikkien artistien teltat innokkaalta vaikuttaneen koiran kanssa. Esimerkiksi räppärit Stepa ja Are seurueineen yllättyivät poliisikoiran vierailusta. Heidän lisäkseen myös muun muassa JVG:n ja Uniikin teltat tutkittiin. Uniikki ei ollut ratsian aikaan itse vielä saapunut keikkapaikalle.

Poliisit poistuivat alueelta kuitenkin yhtä nopeasti kuin olivat tulleetkin, sillä backstagelta ei löytynyt huumausaineita. Festivaalit toteutuivat kokonaisuudessaan rauhallisissa merkeissä.