Hittikomedian satakiloinen neitokainen laihdutti 15 kiloa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna julkaistu Morsiusneidot-elokuva on tuottanut jo huimat 288 miljoonaa dollaria. Hääaiheinen komedia morsiusneitojen järjestämistä polttareista nauratti taannoin kovasti myös Suomen valkokankailla.

Nyt elokuvassa pullean naisen roolissa esiintynyt Rebel Wilson on paljastanut laihduttaneensa 15 kiloa. Australialainen näyttelijätär esiintyi äskettäin Jimmy Kimmelin televisio-ohjelmassa ja kertoi tuntevansa olonsa todella hyväksi.

Kuva: YouTube

– Olen lahjoittanut hyväntekeväisyyteen vaatteitani, jotka ovat minulle jo liian isoja, Rebel Wilson kertoi keskusteluohjelmassa.

Naisen mukaan hän aloitti painonpudotuksen, kun hänet kiinnitettiin Jenny Craig -laihdutusyrityksen kasvoksi. Komedienne yrittää laihduttaa vielä kymmenen kiloa, jotta hän pääsee tavoitteeseensa.

Sydneyssä varttunut Rebel Wilson tunnetaan myös stand-up-koomikkona. Hän opiskeli nuoruusvuosinaan ATYP-koulussa, joka keskittyy teatteriin. Neitokaista kuullaan Ice Age: Mannerten mullistus -elokuvassa, sillä hän antoi äänensä Raz-hahmolle. Seuraavaksi Rebel Wilson tullaan näkemään elokuvassa Pain & Gain, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.