Rihanna murtuu itkuun miljoonien TV-katsojien edessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna joutui vuonna 2009 kohun keskiöön, kun hänen silloinen poikaystävänsä Chris Brown pahoinpiteli laulajattaren sairaalakuntoon. Sittemmin Chris Brownia on haukuttu muun muuassa naistenhakkaajaksi, joka ei ansaitse paikkaansa julkisuudessa.

Nyt Rihanna on tehnyt hyvin avoimen haastattelun supertähti Oprahin kanssa. Laulajattaren televisiohaastattelu tullaan näkemään Yhdysvalloissa sunnuntaina. Haastattelun aikana itkuun murtunut Rihanna kertoi muun muuassa miltä hänestä tuntui, kun Chris Brown kävi häneen käsiksi.

– Se oli todella noloa ja häpeällistä. Menetin parhaan ystäväni ja kaikki muuttui yhdessä illassa. Tunsin oloni petetyksi, 24-vuotias Rihanna kertoi Oprah Next Chapter -ohjelmassa.

Popkaunottaren mukaan hän koki kuitenkin myötätuntoa väkivaltaista poikaystäväänsä kohtaan, vaikka Rihanna oli vihainen tapahtuneesta. Tähden mukaan hän oli huolissaan Brownista, koska hän tiesi tämän tarvitsevan apua ongelmiinsa. Rihannan mielestä R&B-komistuksen tekemä virhe oli ikään kuin avunhuuto.

Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.