Hollywood-tähti loukkaantui – Iron Man 3 -elokuvan kuvaukset viivästyvät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Robert Downey Jr. tunnetaan nykyään parhaiten miljardööri-supersankari Tony Starkin roolista Iron Man ja Avengers -elokuvissa. Pitkän linjan näyttelijä oli vielä 2000 -luvun alkupuoliskolla uransa pohjamudissa huumeongelmiensa vuoksi, mutta on nykyään jälleen kuivilla.

Supersuositun Iron Man -elokuvasarjan kolmannen osan kuvaukset kärsivät hiljattain harmillisen takaiskun, kun Robert Downey Jr. joutui kuvauspaikalla lievään nilkkavaurioon johtaneeseen onnettomuuteen. Tähti ei loukkaantunut pahasti, mutta sen verran että kuvauksista jouduttiin pitämään parin päivän pituista taukoa. Tapaturma ei kuitenkaan vaikuta elokuvan toukokuulle 2013 suunniteltuun ensi-iltapäivämäärään.

47-vuotias Robert Downey Jr. tuli takavuosina tutuksi huumeisiin ja alkoholiin liittyvistä sekoiluistaan, kun mies pidätettiin useaan otteeseen esimerkiksi heroiinin ja kokaiinin hallussapidosta. Tähti kuitenkin onnistui hankkiutumaan päihteistä eroon kuntoutuksen avulla, ja on viime vuosina nauttinut valkokankailla suurempaa suosiota kuin koskaan ennen. Iron Manin ohella mies on nähty muun muassa elokuvissa Sherlock Holmes, Zodiac ja Tropic Thunder.