Tässä se nyt on! Kate Middletonin serkku miestenlehden kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Cambridgen herttuattaren Catherine ”Kate” Middletonin serkku aikoi riisua itsensä miestenlehden rohkeaan kansikuvaan. Nyt suunnitelma on toteutunut ja neitokainen saanut poseerauksestaan jättipalkkion.

22-vuotias Katrina Darling -taiteilijanimeä käyttävä pikkuserkku harrastaa burleski-tanssia ja on useaan otteeseen tullut kuvatuksi vähissä vaatteissa esiintymislavoilla. Darling nähdään nyt Playboy-lehden syyskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.