Ovi tarjoilee hämmästyttävän Miles Davis -imitaation – katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet muistavat musikaaliset tuolit -nimisen leikin lapsuudesta, mutta harvempi lienee kuullut musikaalisista ovista. Mr. King -nimimerkkiä käyttävä Youtube-käyttäjä on lisännyt sivustolle videon, jolla chicagolaisessa parkkihallissa sijaitseva ovi tarjoaa mielenkiintoista kuultavaa.

Ovi päästää nimittäin sulkeutuessaan ilmoille hämmästyttävästi edesmenneen jazz-legenda Miles Davisin tuotokset mieleentuovan äänen.

Davisin tuotantoon perehtymättömät voivat kuunnella YouTubesta vaikkapa miehen rajoja rikkonutta fuusiojazz-levyä Bitches Brew ja verrata sillä kuultavia puhallinsoittimia oven ääneen. Miles Davisin perikunnan ei tiedetä ainakaan toistaiseksi nostaneen tekijänoikeussyytteitä chicagolaista ovea vastaan.