Heidin itse julkaisema bikinikuva silkkaa täydellisyyttä – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailma järkyttyi jokin aika sitten laulaja Sealin ja supermalli Heidi Klumin eroilmoituksesta, sillä avioliittoa pidettiin poikkeuksellisen onnellisena. Sittemmin Heidi on aktivoitunut uudelleen mallirintamalla, ja julkaissut muun muuassa rohkeita kuvia verkossa faniensa iloksi.

Nyt 39-vuotias Heidi Klum nähdään tuoreimmassa nettikuvassaan tummat bikinit yllään. Neljän lapsen äiti näyttää kuvassa tyrmäävältä, sillä neitokaisen vartalo on huippukunnossa. Upeissa maisemissa lomaillut supermalli nautti selvästi olostaan auringonpaisteessa.

Kuva: Twitter

Heidi Klum on ottanut sinkkuelämästään kaiken irti, ja on eron jälkeen poseerannut useissa kuvissa vähäpukeisena. Heidi Klum avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.