Supermallin märkäpuku petti – rinta paljaana keskellä uimarantaa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuvien kera kuinka supermalli Raquel Zimmermann keikisteli rannalla bikineissä oudoissa asennoissa. Nyt hän on saanut seuraa näyttävistä kollegoistaan, kun rannalle saapuivat myös supermallit Freja Beha Erichsen, Sheila Marquez ja Christian Brylle.

Neitokaisten ohjelmassa oli muun muassa surffilaudalla melomista, mutta asujen vaihtaminen ei sujunut ongelmitta. Mallikaunottarista nimittäin espanjalainen Sheila Marquez tuli vahingossa paljastaneeksi liikaa paljasta pintaa, kun hän vaihtoi ylleen märkäpukua. Sen alla ei ollut lainkaan bikinien yläosia, joten neitokaisen rinta paljastui keskellä uimarantaa.

26-vuotias Sheila Marquez on espanjalainen supermalli, joka aloitti uransa vuonna 2006 Madridissa ystävänsä pakotettua hänet mallitoimistoon. Sheila muutti heti New Yorkiin ja jo seuraavana vuonna hän toimi catwalkilla Guccin mallina. Muotinäytösten lisäksi Marquez on poseerannut muun muassa Neiman Marcusin, DKNY Jeansin ja Topshopin mainoksissa.