Tom Cruisella terveysongelmia? ”Laihtunut rajusti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime viikkoina otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni äidille.

Nyt tähtinäyttelijän läheisten kerrotaan olevan huolissaan Tom Cruisen hyvinvoinnista. 50-vuotias kuuluisuus on purkanut sydänsurujaan työhönsä, sillä hän on keskittynyt viime aikoina täysillä uraansa. Ystävät ovat muistuttaneet Cruisea, että hänen tulee pitää huolta terveydestään pitämällä taukoa työnteosta. Näyttelijä on laihtunut kolmen viikon aikana yli kuusi kiloa.

– Tom ei suostu hidastamaan tahtia. Hän ei ole oma itsensä. Tom on laihtunut ja kaikki hänen vaatteensa ovat jo liian isoja, lähde kertoi Grazia-lehdelle.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.