Näin coolisti Bruce Willis tanssahteli ennen läpimurtoaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähtinäyttelijä Bruce Willis tunnetaan lukuisista menestyselokuvista, joista suosituimpiin lukeutuu Die Hard -elokuvasaaga. Ennen loistokasta Hollywood-uraansa Willis työskenteli muun muuassa vartiointifirmassa ja yksityisetsivänä.

Willisin näyttelijänura lähti kunnolla käyntiin näyteltyään rikollista Miami Vice -sarjan jaksossa vuonna 1984. Tätä ennen mies nähtiin lähinnä pikkurooleissa tv-elokuvissa ja mainoksissa. Youtube-sivustolta löytyy vuodelta samalta vuodelta peräisin oleva vaatemainos, jossa tuleva toimintatähti nähdään tanssahtelemassa kadulla keltaisessa takissa. Tie tähteyteen on joskus mutkikas.

Kuva : YouTube

Bruce Willis on nykyisin naimisissa amerikkalaisen näyttelijä-malli Emma Hemmingsin kanssa. Pariskunta sai esikoislapsensa aiemmin tänä vuonna ja suloisen tyttövauvan nimeksi tuli Mabel Ray Willis. He pitivät hääseremonian vuonna 2009 lomamatkallaan Turks & Caicos -saarilla. Häävieraina olivat muun muuassa Demi Moore ja hänen silloinen aviomiehensä Ashton Kutcher.