Futistähden vaimo on huipputimmi bikinikissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen televisiotähti ja malli Sylvie van der Vaart tunnetaan jalkapalloilija Rafael van der Vaartin vaimona. Uhkea vaaleaverikkö kuuluu maansa tunnetuimpiin julkkiksiin, ja häntä nähdään usein seurapiiritapahtumissa sekä paljastavissa otoksissa.

Nyt 34-vuotias neitokainen poseeraa uusissa Hunkemöller-uimapukumerkin mainoskuvissa. Hollantilainen kaunotar nähdään otoksissa muun muassa eri värisissä push-up-bikineissä, jotka korostavat Sylvien muodokkaan ruskettunutta kroppaa. Kuvat todistavat, että futisvaimo on täydellisen toipunut rintasyövästään, joka hänellä todettiin vuonna 2009.

Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Rakastuttuaan jalkapalloilija Rafael van der Vaartiin silloisesta Sylvie Meissistä tuli uuden miehensä kanssa maansa kuuluisin futispariskunta. Neidon rintasyöpä leikattiin vuonna 2009, ja hän on toipunut siitä erinomaisesti.