Supermalli kohahdutti – punaiselle matolle läpinäkyvässä asussa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalaisten huippumallien kärkikaartiin lukeutuva Laetitia Casta on paistatellut jo jonkin aikaa julkisuuden valokeilassa myös näyttelijänä. 32-vuotias tumma neitokainen ei ole tosin perheen ainoa kaunotar.

Kerroimme aiemmin kuinka Laetitian pikkusisko Marie-Ange Casta nähtiin seksikkäissä kuvissa Mineurs 27 -elokuvansa merkeissä. Nyt Laetitia Casta on puolestaan kuvattu Venetsian elokuvafestivaaleilla, jonka punaiselle matolle hän saapui näyttävässä läpinäkyvässä mustassa mekossa.

Laetitia Casta nähtiin taannoin kuin vastaiskuna pikkusiskon poseerauksille riisumassa musiikkivideolla. Katso video tästä. Laetitia löydettiin aikoinaan malliuralle 15-vuotiaana, kun hän oli lomailemassa perheineen Korsikan saarella, josta siskosten isä on kotoisin.