Nainen, näin hurmaat miehen hänen keinoillaan

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Sinkkuelämää-televisiosarjan itsevarma ja seksuaalisesti rohkea Samantha Jones on eräs modernin sinkkunaisen esikuvista mitä tulee miesten käsittelyyn. Monelle neitokaiselle miesten pelisäännöillä toimiminen voi aluksi tuntua vieraalta ajatukselta, mutta se voi kauniimman sukupuolen yllätykseksi joskus jopa tuoda suhteeseen kaivattua virikettä.

Nyt urokset kertoivat itse Cosmopolitan-lehdelle, kuinka nainen on saanut heidät lääpälleen rohkealla liikkeellä. Miesten huomion saa heräämään ainakin seksuaalisella varmuudella. Eräskin komistus muistelee haikeudella tyttöystävänsä kanssa harrastamaansa seksiä. Neito tyrmäsi hänet antautumalla lemmenaktiin valot päällä, mikä ihastutti itsevarmuudesta syttyvää miestä.

Ujompikin sinkkuneiti voi saada miehen liekkeihin yksinkertaisella tempulla. Treffeistä saa irti huomattavasti enemmän kuumuutta, jos nainen ei puekaan hamosensa alle alushousuja, vaan lähtee tapaamiseen kommandona. Tieto kannattaa kuiskata kahvilan pöydässä pahaa-aavistamattoman uroksen korvaan, joskin tämän jälkeen miehelle voi tulla kiire juoda kahvinsa loppuun.

Miehet tunnetaan hyvinä organisoijina ja päätöksentekijöinä, mutta silloin tällöin nainenkin voi ottaa suhteessa aktiivisen roolin. Eräs kaksilahkeinen kertoo syttyneensä, kun hänen tapailemansa tyttö kertoi heti suhteen alussa olevansa vakavissaan. Suorien sanojen sanominen ei siis välttämättä ole itsevarmalle kumppanille ongelma.

Neitokainen voi myös perinteisestä käytännöstä poiketen suunnitella treffit ja järjestää kaiken deittikumppaniaan silmälläpitäen. Näin mieskin voi viettää ansaittua lepoiltaa ja keskittyä vain nauttimaan naisensa seurasta. Kaiken kukkuraksi kaunotar voi vielä tarjoutua puolittamaan ravintolan laskun, jolloin hän osoittaa todella olevansa ”itsenäinen nainen”.

Deiteillä maskuliinisempi osapuoli yrittää usein tehdä eleillään vaikutuksen seuralaiseensa. Nainenkin voi lyödä kovat kortit pöytään ja osoittaa olevansa ”paha tyttö” tilaamalla kunnon annoksen viskiä. Arvaamaton liike voi saada miehen arvuuttelemaan treffikumppanistaan lisätietoja.

Erään miekkosen mielestä ei ole mitään puoleensavetävämpää kuin tyttö, joka uskaltaa kiusoitella hänen parhaita kavereitaan. Urokset saattavat välillä kaivata sitä, että heidän valittunsa osoittaa olevansa sosiaalisen pelin hallitsija, eikä pelkää railakkaampaakaan herjanheittoa.