Nerokas kokkausvinkki ratkaisee ikuisuusongelman

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Keittiössä kokkailevat ja leivontaa harrastavat osaavat jos minkälaisia käytännön vinkkejä, jotka helpottavat ruoan valmistusta. Monet pitävät vaikeana esimerkiksi kananmunan valkuaisen erottamista ja keltuaisen erottamista.

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa eräs nainen esittelee, miten keltuainen ja valkuainen erotetaan toisistaan. Nainen istuu sohvalla ja hänen edessään pöydällä on kaksi lautasta sekä tyhjä muovipullo.

Kuva: YouTube

Nainen rikkoo kananmunan yhdelle lautaselle, minkä jälkeen hän ottaa muovipullon käsiinsä. Hän siirtää tyhjän vesipullon lautasen ylle ja asettaa sen keltuaisen kohdalle. Nainen puristaa pulloa ja imaisee sen avulla keltuaisen pullon sisälle. Video on saanut valtavasti katsojamääriä kesän aikana, sillä sitä on katsottu jo yli kolme miljoonaa kertaa.