Airbus A380 -superjumbon ykkösluokka on todellista ökyä

Matkailu Nettivideot · Tim Isokivi

Varakkaammille henkilöille tarjoillaan lentokoneiden ykkösluokan matkustamoissa yleellisyyksiä jotka tekevät matkasta nautinnollisen. Muutama lentoyhtiö kuitenkin vie ykkösluokan yleellisyyden vielä vähän pidemmälle tarjoamalla Airbus 380 -superjumbossa jopa oman pienen sviitin.

Youtube-käyttäjä Volterrific kokeili Emirates-yhtiön A380 -lentokoneen ensimmäistä luokkaa matkallaan Bangkokista Hong Kongiin, ja jakaa nyt videon matkastaan internetin käyttäjille.

Kuva: YouTube

Lentokoneen sviiteissä on esimerkiksi yksityisyyden takaavat liukuovet, pöytä, vaatekaappi, televisio, pieni baarikaappi ja tuoli joka muuttuu tarvittaessa sängyksi. Ensimmäinen luokka tarjoaa matkustajille myös mahdollisuudet suihkussa käymiseen ja rentoutumisen kahdessa korkealuokkaisessa baarissa.

Kuva: YouTube

Ja vaikka matkustaja ei olisikaan ökyrikas, myös Emiraten business- ja turistiluokat ovat laadukkaammat kuin monissa muissa lentoyhtiöissä. Silti, kukapa ei voisi vastustaa laadukkaan ravintolalounaan nauttimista viinin kanssa omassa sviitissään, tuhansien metrien korkeudessa?

Kuva: YouTube