Emma Stone joutui vaihtamaan nimeään – tässä syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa. Superbad-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt neitokainen nähtiin taannoin myös Zombieland ja Easy A -elokuvien tähtenä, ja tammikuussa hänet äänestettiin vuoden 2012 kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi.

Hollywoodin suosituimpiin nuoriin näyttelijöihin kuuluvalla Emmalla ei ole nykyään vaikeuksia saada rooleja, mutta aina se ei ollut yhtä helppoa. Tähti on nimittäin tunnustanut joutuneensa turvautumaan taiteilijanimeen aloitellessaan Hollywood-uraansa, sillä toinen Emily Stone -niminen näyttelijä tuotti hankaluuksia roolien löytämisessä. Niinpä näyttelijä otti käyttöön taiteilijanimen Riley Stone.

– Olin 16-vuotias ja ajattelin että voin olla kuka vain haluan olla. Jonkin ajan päästä minuun kuitenkin iski identiteettikriisi, kun näyttelin Veljeni on nero -sarjassa enkä tajunnut ihmisten tarkoittavan minua kun he huusivat Rileytä, tähti kertoi Female First -nettisivulle.

Näyttelijä alkoikin sitemmin käyttämään Emma-etunimeä, jolla hänen äitinsä kutsui häntä pienenä.

23-vuotias Emma Stone nähdään suomen valkokankailla parhaillaan The Amazing Spider-Man -elokuvassa. Stone deittailee nykyään elokuvan vastanäyttelijää Andrew Garfieldiä.