Isäntä tuli kotiin: Koiran hulvattomasta reaktiosta nettihitti – katso ja ihastu

Nettivideot · Neea Jokinen

Lemmikkikoirat pursuavat yleensä onnea, kun heidän rakkaat omistajansa palaavat kotiin pitkän työpäivän jälkeen. Monet hauvat saavat muun muuassa sekoamiskohtauksia, joiden aikana ne juoksevat esimerkiksi taloa ympäri innosta soikeina.

Nyt eräällä nettivideolla nähdään Bella-nimisen koiran reaktio isäntänsä kotiintuloon. Omistaja nähdään nettivideon alussa avaamassa koti-oveaan kilisevine avaimineen. Oven toisella puolella miestä odottaa iloinen näky.

Kuva: YouTube

Bella nimittäin makoilee sohvalla hauskassa asennossa kuin valmiina hyökkäämään isäntänsä syliin. Koira jää kuitenkin pyöriskelemään paikoilleen hyvin innokkaana. Omistajaansa ikävöinyt hauva alkaa sätkimään ja heilumaan, kunnes pentukoira putoaa sohvalta naururymäkän saattelemana.