Lara Stone hehkuu videomainoksessa

Nettivideot · Anna Poikkimäki

Supermalli Lara Stone on ollut suhteellisen vähän kohuotsikoissa, mutta hänet on nähty useaan otteeseen nakuilemassa muiden huippumallien kanssa. Neitokainen on naimisissa Pikku-Britannia -televisiosarjasta tunnetun brittikoomikon David Walliamsin kanssa.

Kuva: YouTube

Nyt mallikaunotar nähdään uudella Calvin Klein -vaatemerkin mainosvideolla, jossa Lara mainostaa push-up-rintaliivejä. Vaalea supermalli tanssahtelee Salt-n-Pepa -yhtyeen Push it -kappaleen tahdissa viettelevästi videolla, jonka pääosassa on hänen uhkea rintavarustuksensa. Neidon päällä nähdään mainoksessa mustat rintaliivit.

Kuva: YouTube

28-vuotias hollantilaissyntyinen Lara Stone sai ensimmäisen mallisopimuksen jo kaksitoistavuotiaana. Kolme vuotta myöhemmin hän osallistui Elite Model Look -mallikilpailuun, josta mallitoimiston johto bongasi hänet Eliten listoille. Laran ura lähti kuitenkin varsinaiseen kiitoon vasta vuonna 2006, kun hänet kiinnitettiin Givenchyn mainoskasvoksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotimerkkien näytöksissä.