Näyttelijäkaunotar tunnusti: ”Salakuljetan pehmonallen sisällä ruokaa ulkomailta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Viime vuonna Blake valittiin Vogue-lehden parhaiten pukeutuvien naisten joukkoon, ja tällä hetkellä hän on ajankohtainen muun muuassa Savages-elokuvansa ansiosta.

Nyt 25-vuotias näyttelijäkaunotar on kertonut eräästä intohimostaan, joka saa hänet yltymään laittomuuksiin. Tähti rakastaa niin paljon kokkaamista, että salakuljettaa ulkomailta erikoisia ruoka-aineita kokeilevan kulinarismin hengessä.

– Rakastan mennä kokkikouluun ulkomailla matkustaessani ja salakuljetan ruokaa kotiin. Olen salakuljettanut todella paljon aineksia rajojen yli. Tungen ne pehmonallen sisälle, kertoo Blake Lively Female First -sivustolle.

Näyttelijätär kertoo tulleensa ajan saatossa erittäin hyväksi salakuljettajaksi. Paljastuksen tehtyään Lively tosin uskoo tullivirkailijoiden pyörivän entistä vilkkaammin ympärillään. Neitokaisen tekemiin salakuljetuksiin lukeutuu hänen omien sanojensa mukaan muun muassa eräs neworleansilainen kastike.

Kalifornian Tarzanassa vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty muun muuassa elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Kaunotar erosi taannoin näyttelijäkomistus Leonardo DiCapriosta, ja nykyään hän viihtyy maailman seksikkäimmäksi mieheksikin valitun Ryan Reynoldsin käsipuolessa.