Spaissarin ja koomikon suhde lämpenee: ”Täydellisiä toisilleen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut koomikko Russell Brand viihtyi avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa. Viime aikoina hänen on kerrottu viettäneen aikaa Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa.

Nyt heidän suhteensa kerrotaan etenevän nopeaa vauhtia vakavampaan suuntaan. Russell Brand ihastui 40-vuotiaaseen laulajattareen, koska heidän elämäntyylinsä ovat hyvin samanlaisia. Koomikko arvostaa spaissari-tähdessä muun muuassa sitä, ettei Geri käytä lainkaan alkoholia.

– Russell ja Geri ihastuivat, koska he tietävät, että elämässä on muutakin kuin alkoholia. He harrastavat yhdessä joogaa ja nauttivat raittiudesta, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Koomikon kerrotaan eronneen muutama viikko sitten Isabella Brewsteristä ja iskeneen silmänsä Geriin melkein heti eron jälkeen. Pariskunta tutustui toisiinsa olympialaisissa. He ovat jo muun muuassa käyneet yhteisellä lomamatkalla.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.