Kate Uptonin muodot hidastettuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Miesten silmäniloksi Youtubeen on nyt lisätty videokooste, jossa Katen catwalk-kävelyä on hidastettu. Mallikaunottaren kehon liikehdintä onkin lähes hypnoottista – ja vaikka varsinaista alastomuutta ei nähdä, ei tätäkään videota suositella katsottavaksi töissä.

Kuva: Splash

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.