BB-tuotanto vedättää asukkaita – epäilykset heräsivät heti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kautta on takana vasta vajaa viikko, mutta yllätyskäänteitä on nähty jo useita. Hetki sitten talosta valehäädettiin kolme muilta asukkailta eniten häätöääniä saanutta naisasukasta.

Talosta poistettiin Iida, Johanna ja Sarah. Heidän lähtiessään talossa vuodatettiin myös kyyneleitä. Muut asukkaat eivät kuitenkaan tiedä, että kyseessä oli valehäätö. Kolmikko ei nimittäin päässyt edes studioon saakka, sillä kyseessä oli jälleen tuotannon järjestämä yllätyskäänne.

– Luulettekste, että kaikki on vielä sitä miltä näyttää? BB-Pia pohti talossa tietämättä olevansa oikeilla jäljillä.

– Yhtään huutoa ei kuulunut, joten mihin ne on mennyt? BB-Teija oli samoilla linjoilla.

Kolme talosta häädettyä vietiin tehtäväalueen päiväkirjahuoneeseen ja heidän silmänsä peitettiin. Perille päästyään naiset saivat taas katsella ympärilleen ja heille kerrottiin, että kyseessä oli valehäätö.

Kolmikko tulee viettämään seuraavat päivät leirielämää tehtäväalueella sijaitsevassa asuntoautossa, eivätkä he saa paljastua muille asukkaille. He palaavat takaisin muiden asukkaiden joukkoon, kun seuraavat nimeämiset ovat alkamassa.