Britney Spearsin flirtti nolostutti X Factor -ohjelmassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears nähdään uuden X Factor -tuotantokauden tuomarina. Neitokaisen kerrottiin äskettäin kieltäneen kauniiden naisten työskentelyn ohjelman backstagella, koska hyvännäköiset kaunottaret luovat hänelle epävarman olon.

Nyt 30-vuotias Britney Spears nähdään X Factor -laulukilpailun markkinointivideolla flirttailemassa nuorelle laulajakomistukselle. Poptähti kehuu erään kiharahiuksisen miehen lauluääntä viettelevällä tavalla. Hän nimittäin kertoi toivovansa, että kyseinen muusikko herättäisi hänet joka aamu sulosoinnuillaan.

Kuva: YouTube

– Sinulla on todella upea ja pehmeä soundi. Toivon, että sinä herättäisi minut joka aamu, Britney Spears kertoo nettivideolla.

Kaunottaren kommentti aiheuttaa naurua niin yleisön, esiintyjän ja tuomarikollegoiden keskuudessa. Teinitähti Demi Lovato muun muuassa koskettaa Spearsiä olkapäähän ja alkaa nauramaan flirtille. Sen jälkeen poptähti yrittää paikkailla sanomisiaan.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.