Karu yllätys: Koira yritti raiskata Darth Vaderin – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna televisioruuduissa nähtiin Volkswagen-automerkin The Force -niminen mainosvideo, jossa nähdään Tähtien sota -elokuvien arkkipahis Darth Vader totuttua pienempänä versiona.

Hitiksi noussutta mainosta on katsottu YouTube-palvelussa jo yli 53 miljoonaa kertaa. Mainos on innoittanut monia Tähtien sota -faneja julkaisemaan verkossa hauskoja videoita, joissa nähdään Darth Vaderiksi pukeutuneita henkilöitä. Nyt eräällä nettivideolla nähdään arkkipahikseksi pukeutunut mies, joka joutuu yllättävän hyökkäyksen kohteeksi.

Kuva: YouTube

Videolla mies kävelee keskellä katua tähtielokuvan tunnusmusiikin soidessa taustalla. Darth Vader aloittaa taistelun vastustajansa kanssa lasermiekoilla, kunnes yhtäkkiä yleisön seassa liikkunut koira hyppää hänen päälleen. Katsojat saavatkin ihastella näytöstä koiran ja Darth Vaderin painiottelusta, jonka voittajaksi nousi karvaisempi yksilö.