Maailman omituisin pyörä: Uskaltaisitko ajaa tällaisella?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tehdään aika ajoin keksintöjä, jotka saattavat ihmetyttää erikoisuudellaan. Nyt saksalaiset ovat kunnostautuneet Pelle Pelottoman roolissa, ja luoneet Flitz-polkupyörän, joka saattaa hyvinkin olla maailman omituisin pyörä.

Kuva: YouTube

Kyseisessä menopelissä ei ole lainkaan istuinta ja polkimia. Nuo perinteiseen polkupyörään kuuluvat osat on korvattu prototyypissä kantohihnalla, jonka avulla henkilö roikkuu pyörän selässä. Eteenpäin liikkuminen tapahtuu kulkuvälineellä vauhtia potkimalla.

Kuva: YouTube

Flitz-pyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkikäyttöön. Sen erikoinen ulkomuoto voi tosin herättää huomiota vastaantulijoissa. Polkupyörä on nähtävissä siitä kuvatulla verkkovideolla, joka esittelee kuinka pyörä toimii liikenteessä.