MILF-legenda Stiflerin äiti paljasti: Mies, näin viettelet puumanaisen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet nuoret miehet tuntevat nykyään vetoa itseään huimasti vanhempiin puumanaisiin. Uroksille voi kuitenkin olla arvoitus, miten edetä seksikkään kiinnostuksen kohteensa kanssa.

Nyt parhaat iskuvinkit on antanut 51 vuotta täyttänyt näyttelijätär Jennifer Coolidge, joka tunnetaan parhaiten American Pie -elokuvista Stiflerin äidin roolista.

Kaikkien MILF-kaunotarten esiäiti kertoo yksinkertaisten keinojen vetoavan myös vanhempiin naisiin. Hänen mukaansa puumakin nauttii saadessaan nuorelta ihailijalta kutsun päivälliselle tai autoajelulle. Kypsä kaunotar ei välttämättä ylläty edes suorasta kutsusta miehen asunnolle.

Coolidge painottaa vinkeissään hienotunteisuutta. Hänen mukaansa tilanne kannattaa pitää intiiminä, koska Stiflerin äiti ei ainakaan haluaisi monien ihmisten tietävän kiihkeistä suhteistaan. Nuori uros tekee myös ensiluokkaisen vaikutuksen ihastuksensa kohteeseen pitämällä aimo annoksen kondomeita mukanaan deittiailuarsenaalissaan.

– Tytöt haluavat, että heiltä kysellään kysymyksiä. Itse yllätyn aina, kun mies haluaa tietää minusta jotain. On hyvä kysellä, vaikka ei haluaisi edes tietää vastausta, kertoo Jennifer Coolidge Men’s Health -lehdelle.

Vaaleahiuksinen näyttelijätär uskoo hänen kaltaistensa seksikkäiden äitien vetoavan miehiin, koska he herättävät heidän fantasiansa. Coolidgen mukaan seksikkäintä miehelle on haluta naista pitkään ja päästä sitten lopulta sänkyyn tämän kanssa.