BB-Sarah paljasti: Lupasi tuotannolle tulla taloon sinkkuna

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta eilen valehäädetty ja todellisuudessa viikoksi tehtäväalueelle siirretty vaasalainen BB-Sarah paljasti eilen kohtalotovereilleen ihmissuhteensa tilanteen. Samalla hän tuli paljastaneeksi tuotannolle tekemänsä lupauksen.

Aiemmin Sarah paljasti, että olisi halunnut kihlautua ulkomaailmassa jo ennen BB-taloon astelemistaan. Niin ei kuitenkaan käynyt, ja Sarah on hakenut läheisyyttä talon miesasukkailta. Seurustelusuhde on kuitenkin mahdollisesti jatkumassa, kun Sarah joskus lähtee talosta.

– Me sovittiin, että aletaan seurustelemaan vakavasti vasta sitten kun tuun täältä, Sarah kertoi leirielämää kanssaan viettäville Iidalle ja Johannalle.

– Mä oon periaatteessa luvannut tulla tänne sinkkuna, kun mä olin sinkku silloin kun mä hain tänne, Sarah lisäsi yllättäen.

Keskustelu keskeytyi kuitenkin pian, kun kolmikon asuntoautossa oleva televisio meni päälle. Valehäädetyt saavat ajoittain seurata muiden asukkaiden elämää. Nyt he saivat hyvät naurut, kun BB-Tea esitti asukkaille odottamattoman kysymyksen.

– Eiks suora lähetys ole yhdyssana? Tea ihmetteli.