Uskonveljet etsivät Tom Cruiselle tyttöystävää – haastattelut jo käynnissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime viikkoina otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Tom Cruisen on kerrottu purkaavan sydänsurunsa työntekoon.

Nyt väitetään, että Tom Cruiselle olisi järjestetty vaimoehdokkaita skientologia-kirkon toimesta. Vaimoehdokkaat olisi kerätty kirkon kuvitteellisen uuden rekrytointivideon varjolla. Tom Cruise on kuulunut skientologeihin vuodesta 1990 lähtien, ja kirkon on väitetty järjestäneen näyttelijälle uusia potentiaalisia vaimoja hänen erottuaan Nicole Kidmanista vuonna 2001. On epäselvää, tapasivatko Cruise ja Katie Holmes kirkon kautta.

Iranialaissyntyinen näyttelijätär Nazanin Boniadi kertoo, että hänet ”paritettiin” Cruiselle juuri tällä tavalla marraskuussa 2004. Nazan väittää, että parin yhdessäoloaikana häntä vartioitiin ja kehotettiin tyhjentämään päänsä kaikista negatiivisista ajatuksista Cruisea kohtaan.

Tästäkin huolimatta Cruise kyllästyi häneen, ja kun Nazan avautui suhteesta kirkon sisäiselle ystävälle, hän joutui rangaistukseksi esimerkiksi pesemään vessoja hammasharjalla ja myymään Skientologian perustajan L. Ron Hubbardin Dianetiikka-kirjaa kaduilla. Skientologia-kirkon edustajat ovat kiistäneet väitteet.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.