BB-Janica erotiikamessujen tähdeksi: ”En voinut kieltäytyä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

TurkkuSex-tapahtuman ohjelma on saanut lisäystä, kun Turun Messukeskukseen nousevan ”Aikuisten oman huvipuiston” päätähdeksi on kiinnitetty monesta tuttu BB-Janica. Janica on mukana perinteisen tivolien merenneidon pudotuksen vetonaulana.

– Olen tulossa mukaan hyvällä fiiliksellä ja mielenkiinnolla. Tietysti eroottisellakin moodilla, koska kyseessähän on Turkkusex. Tämä kuulosti hauskalta ja erilaiselta, ja koska olen ihminen, joka haluaa aina nähdä ja kokea kaiken, enhän mä tästäkään millään voinut kieltäytyä, Janica hymyilee.

Janica ei ole aikaisemmin päässyt mukaan vastaavaan leikkimieliseen tempaukseen. Tämän lisäksi hänellä on Turussa myös oma esiintymisensä lavalla.

– Teen lauantaina yhden shown lavalla kello 15.20, mutta kyllä se merenneidon rooli on nyt tällä kertaa jännittävämpi. Tervetuloa sinne vaan moikkaamaan, ja ehkä hyvällä tuurilla vielä tiputtamaan mut jorpakkoonkin.