Michael Clarke Duncan on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Michael Clarke Duncan on menehtynyt 54-vuotiaana. Hänet muistetaan erityisesti läpimurtoroolistaan elokuvassa Vihreä maili. Mies näytteli myös muun muassa elokuvissa Skorpionikuningas, Armageddon ja Daredevil.

54-vuotias Duncan joutui heinäkuussa sairaalan teho-osastolle saatuaan sydänkohtauksen. Tähden tyttöystävä Omarosa Stallworth oli löytänyt miehen huonossa kunnossa, mutta onnistui pelastamaan tämän hengen elvytyksellään. Sittemmin Michael Clarke Duncan pääsi sairaalan tehohoidosta, mutta menehtyi kuitenkin maanantaina sairaalassa Los Angelesissa.

Michael Clarke Duncan työskenteli ennen julkisuusuraansa monien tähtinäyttelijöiden henkivartijana. Mies on tehnyt töitä muun muassa Will Smithille, Martin Lawrencelle, LL Cool J:lle, Notorius B.I.G.:lle ja Jamie Foxxille. Duncan teki samalla pikkurooleja ja mainoksia. Hän lopetti henkivartijan työn oltuaan vuonna 1997 mukana välikohtauksessa, jossa räppäri Notorius B.I.G. kuoli.