Hätshii! Koiralla hulvaton aivastuskohtaus – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläinaiheiset videot tarjoavat monille katsojille hymyä huulille sekä piritystä päivään. Karvaturrien ja suloisten otusten hauskat temmellykset ikuistetaan usein videolle, jotka julkaistaan verkossa. YouTube-palvelun katsoituimpien videoiden joukossa nähdään useita eläinvideoita.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu kotivideo Oliver-nimisestä koirasta. Terrieri nähdään nettivideolla makoilemassa sohvalla. Yhtäkkiä lemmikkikoiraa alkaa kutittamaan nenästä, ja lopputuloksena nähdään hulvaton aivastusnäytös.

Oliver nimittäin alkaa aivastelemaan voimakkaasti hätistääkseen kuonoaan härnäävän kutinan. Koira muun muuassa ravistelee päätään aivastuksien yhteydessä. Lemmikkieläin päätyy lopulta nuoleskelemaan nenäänsä hauska virne naamallaan.