Emma Watson kärsi itsetunto-ongelmista: ”Halusin olla kuin supermalli”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen. Hiljattain näyttelijätär kiisti osuutensa tulevassa ”äitipornokirja” Fifty Shades Of Greyn elokuvaversiossa.

Nyt 22-vuotias Emma Watson kertoi kärsineensä nuorempana itsetunto-ongelmista. Näyttelijätär ei pitänyt vartalostaan, koska hän halusi olla yhtä hoikka kuin supermalli. Nykyään neitokainen on kuitenkin täysin sinut itsensä kanssa, sillä iän karttuessa hän on oppinut hyväksymään vartalonsa.

– Olen oppinut hyväksymään vartaloni iän myötä. Halusin olla yhtä laiha kuin supermallit, mutta minulla on kurveja. En ole täydellinen ihminen, Emma Watson kertoi Britannian Glamour-lehdelle.

Watsonin mukaan hän tulee surulliseksi, kun hän kuulee nuorten tyttöjen itsetunto-ongelmista. Tähti haluaakin muistuttaa nuoria fanejaan sisäisestä kauneudesta, joka on hänen mielestään ulkonäköä tärkeämpää.

Emma Watson, koko nimeltään Emma Charlotte Duerre Watson, on nykyisin yksi Britannian rikkaimmista alle 30-vuotiasta. Kymmeniä miljoonia Harry Potter –elokuvilla tienannut kaunotar on tehnyt viime aikoina töitä myös mallimaailmassa. Hänet on nähty muun muuassa Burberryn mainoskampanjoissa. Watson on panostanut viime vuosina opiskeluunsa yliopistossa.