Historian näyttävin 007-kohtaus – kaikki Bondit samassa takaa-ajossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monen Bond-fanin voi olla vaikea valita suosikkiaan karismaattisten agenttinäyttelijöiden joukosta. Nyt valintaa ei tarvitsekaan tehdä, sillä hauska mainosvideo kokosi kaikki 007-agentit samaan kohtaukseen.

Sky Movies -kanava lanseeraa lokakuussa kokonaisen televisiokanavan, joka näyttää pelkkiä James Bond -elokuvia. Agenttielokuville omistettu kanava julkaisi luonnollisesti aiheesta mainosvideon, jossa nähdään kaikki kuusi Bond-näyttelijää. Videolla vilahtavat herkullisessa takaa-ajokohtauksessa Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ja nykyinen ”007-agentti” Daniel Craig.

Elokuvakohtauksista kootulla pätkällä brittiagentit kaahaavat hurjapäisesti autoillaan. Bondit tööttäilevät ja vinkkaavat toisilleen silmää takaa-ajokohtauksessa. Ehkäpä tulevaisuudessa nähdään parodiaelokuva, jossa Bond-fanien märkä uni toteutuu kokoillan toimintapätkän muodossa.