Nainen sai sakot nolosta syystä – laihdutti puolet painostaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Erilaiset painonpudotustarinat tuntuvat nykyään olevan aivan oma aiheensa lehtien palstoilla. Nyt eräs amerikkalainen nainen laihdutti yli 85 kiloa saatuaan sakot poliisilta nolosta syystä.

Eteläcarolinalainen Janette Colantonio painoi 185 kiloa jäädessään kiinni ilman turvavyötä ajamisesta. Muhkea neitokainen jäi vuosi sitten poliisin haaviin kotikaupungissaan Summervillessa, ja sai kuulla virkavallalta nuhteet turvattomasta ajamisesta. Nolo totuus oli, ettei turvavyö yltänyt kurvikkaan naisen vartalon ylle.

Tapauksesta sisuuntuneena Colantonio päättikin karistaa liikakilojaan ja aloitti elämäntaparemontin. Nykyään nainen painaa lähes puolet entisestä elopainostaan. Vaaka kallistuu hänen painostaan tällä hetkellä vain 98 kiloon.

Colantonio luuli aiemmin, että laihtuminen olisi hänen tapauksessaan mahdollista vain lihavuusleikkauksella. Terveellinen dieetti ja säännöllinen liikunta tekivät kuitenkin ihmeitä hänen fysiikalleen. Nainen onkin kiitollinen hänet pysäyttäneelle poliisille, Mark Amokselle, joka on syy neidon muuttuneeseen ulkomuotoon.

– Moni asia johti tuohon elämänmuutokseen, mutta sakkolapun saadessani todellisuus iski vasten kasvojani. En tiedä olisinko karistanut kiloja niin nopeasti ilman sitä, kertoo Janette Colantonio Live 5 News -kanavan haastattelussa.