Puhuvasta merisaukosta nettihitti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Saukot nousivat viime vuonna suosituiksi nettivideoiden tähdiksi. Verkossa on julkaistu muun muuassa saukkoaiheisia videoita, joissa näätäeläimet temmeltävät ihmisten kanssa. Moni ei ole kuitenkaan vielä kuullut, millaista ääntä saukko pitää.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa leviää video Nellie-nimisestä merisaukosta, joka kommunikoi erään naisen kanssa veden äärellä. Nettivideolla nähdään, kuinka Nellie uiskentelee vedessä ja ”juttelee” naisen kanssa vuoropuhelun merkeissä.

Merisaukko päästelee suustaan uljahduksia aina kysymyksen jälkeen aivan kuin se vastaisi naiselle. Eläimen äänet muistuttavat hyvin paljon lauseita. Videon kommenttiosiossa on julkaistu naisen ja merisaukon välinen keskustelu tekstin muodossa.

Saukko: Get up!Nainen: What?Saukko: Look at her go… Right now!Nainen: You don’t say?Saukko: I haven’tNainen: Really?Saukko: Not ReallyNainen: How come?Saukko: M*therfuu*ckkk…Nainen: Really?Saukko: Egg bath