Huippumalli haussa -tähti suihkun jälkeen – rintava kuva nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry tunnetaan erityisesti rohkeista poseerauksistaan niin lehdissä kuin verkossakin. Nörtiksi tunnustautuva Adrianne on julkaissut itsestään tasaiseen tahtiin näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Tällä kertaa 29-vuotias neitokainen julkaisi Twitter-palvelussa otoksen, jossa mallikaunotar nähdään suihkunraikkaana rintaliiveissä ja shortseissa. Litteävatsainen kaunotar näyttää varsin viehättävältä ilman meikkiäkin. Yläsuunnasta otetun kuvan pääosassa on kuitenkin tähden kasvojen sijaan hänen rintavakonsa.

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.