TV-haastattelu pieleen: Alaston mies esitteli penistään – poliisi pani rautoihin

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa televisiohaastatteluissa sattuu silloin tällöin noloja kömmähdyksiä, joita ei voi enää jälkikäteen korjata. Joskus uutisvideoilla nähdään muun muuassa häiriköitä, jotka pilaavat haastattelun esimerkiksi vilauttamalla paljasta pintaa.

Kuva: Splash

Nyt eräiden amerikkalaisten vanhusten televisiohaastattelu sai erikoisen käänteen huumeveikon takia. 83-vuotiaat John Manassel ja Eva Halpain istuivat paikallisen uutistoimiston televisiokameroiden edessä kertomassa myrskyn tuhoamasta kodistaan.

Kuva: Splash

Juttutuokio keskeytettiin härskisti, sillä yhtäkkiä naapuruston tielle ilmestyi alaston mies. Televisiokamerat ikuistivat tilanteen, jossa 22-vuotias Nathaniel Koba kävelee valkoisen auton takaa alastomana penistään esitellen. Paikalle hälytettiin poliisit, jotka pidättivät huumehöyryissä olleen miehen julkisella paikalla vilauttamisesta.