Tässä se nyt on! Snookin vauva ensimmäisessä valokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Nyt kohutähtu on myös tuore äiti, sillä hän synnytti äskettäin esikoislapsensa New Jerseyn Livingstonin sairaalassa.

Snooki on nyt esitellyt hieman yli viikon vanhaa lastaan ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Onnellinen äiti nimittäin poseeraa People-lehden tuoreen numeron kannessa pienen Lorenzo Dominic -poikansa kanssa. Tähden synnytys kesti yli 24 tuntia, mutta Snookin ja lapsen isän Jionni LaVallen mukaan lapsen nimen päättäminen kävi paljon nopeammin.

– Kävimme läpi eri vaihtoehtoja, ja yhtäkkiä vain ajattelin Lorenzo-nimeä. Snooki rakasti sitä, tuore isä LaValle kertoo.

Lapsen toinen nimi, Dominic, on puolestaan peräisin Snookin edesmenneeltä enolta. Realitytähti kommentoi myös muuttaneensa elämäntapojaan lapsen syntymisen myötä.

– Kun tulin raskaaksi, kaikki muuttui. Bilettäminen on ohi. Olen nyt aivan uusi ihminen, Snooki kertoi People-lehdelle.

24-vuotias Snooki aiheutti raskautensa aikana kohua oudoilla kommenteillaan. Realitytähtikertoi muun muuassa pitäneensä mahassaan kasvavaa lastaan ”kiimaisena, pervona ja pienenä otuksena”. Hän myös pohti, tunteeko vauva hänen saamansa orgasmit. Nainen epäili lapsen näkevän äitinsä nautinnon huipulla söpöjä sateenkaaria ja yksisarvisia.