Hämmentävä tilanne: Mies ja tyttöystävä samaan aikaan raskaana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaisesta Thomas Beatie -nimisestä miehestä tuli vuonna 2008 maailman ensimmäinen lapsen synnyttänyt mies. Sittemmin julkkikseksi noussut Beatie on kertonut perhe-elämästään muun muuassa televisio- ja lehtihaastatteluissa.

Nyt 37-vuotias Thomas Beatie on noussut otsikoihin rikkoutuneen avioliittonsa ja uuden rakkautensa merkeissä. Mies erosi äskettäin Nancy-vaimostaan kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen. Pariskunnan suhde päättyi, koska vaimo sairastui alkoholismiin.

Beatielle määrättiin oikeudessa heidän kolmen lapsensa Austinin, Jensenin ja Susanin yksinhuoltajuus. Nykyään miehen rinnalla viihtyy tyttöystävä Amber Nicholas, jonka kanssa hän haaveilee perheenlisäyksestä. Miehen mukaan he haluavat yhteisen lapsen.

– Haluamme lapsen ja ei ole väliä, kumpi meistä tulee raskaaksi. Sekin on mahdollista, että olemme samaan aikaan raskaana, Thomas Beatie kertoi This Morning -televisio-ohjelmassa.

Thomas Beatie syntyi Tracy LaGongino -nimiseksi naiseksi, ja hän kävi 15-vuotiaana sukupuolenvaihdosleikkauksessa. Beatien rinnat leikattiin pois, mutta hän ei halunnut poistattaa kohtuaan. Mies ei pysty imettämään lapsiaan. Hänet valittiin aikoinaan Miss Havaiji -kilpailun voittajaksi. Mies on kertonut elämästään muun muuassa Oprah-televisioshow’ssa.