Myynnissä oma paratiisi Koh Samun rannalta – hintapyyntö 890 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset haaveilevat varsinkin näin syksyisin omasta paikasta paratiisisaarella. Nyt eräs sellainen on tullut myyntiin Oikotie-verkkopalvelussa. Thaimaan Koh Samuilla sijaitseva oma rantatontti ja 100 neliön tyylikkäs asunto katoksineen vaihtavat omistajaansa 890.000 eurolla.

Kaupan päälle tulevat vesiskootteri, moottoripyörä ja pick up -auto. Myynti-ilmoitus on noussut hitiksi sosiaalisessa mediassa erityisesti kohteesta tehdyn näyttävän ja tunteisiin vetoavan suomalaisen esittelyvideon myötä. Koh Samuin saarella sijaitsevaa kohdetta myy Kiinteistökuningas Pasi.

– Heräät unelmanpehmeässä jättivuoteessasi palmunlehvien vaimeaan kahinaan. Kun avaat silmäsi, huomaat auringon jo kirkastaneen meriveden oman, 60 metriä leveän kultahiekkarantasi edustalla. Nouset ylös ja avaat oven terassille. Pehmeä, lämmin tuuli hyväilee vartaloasi, kun istahdat valkealle sohvalle valtavasta jääkaapistasi hakemasi huurtunut mehulasi kädessäsi. Tästä päivästä ei voi tulla huono, esittelyssä maalaillaan tunnelmia.

Näytä suurempi kartta